10 skuadrat që kanë shpenzuar më së shumti në merkato nga viti 2013 deri më 2018

Dy skuadrat e Manchester-it nuk janë kursyer dhe në pesë vitet e fundit kanë shpenzuar 1 miliard e 800 milionë euro në total.

Në vendin e tretë të kësaj renditje të veçantë është Barcelona, e ndjekur nga Juventus, që ka shpenzuar 815.4 milionë. Vend i dhjetë për Inter-in, që pozicionohet mbrapa Real Madrid.

Renditja e skuadrave që kanë shpenzuar më shumë nga 2013-a në 2018-ën:

1) Manchester City 1014 milionë ;

2) Manchester United 860;

3) Barcellona 849;

4) Juventus 814,3;

5) Psg 813;

6) Chelsea 785;

7) Liverpool 763;

8) Atletico Madrid 570;

9) Real Madrid 546;

10) Inter 510.

SHPËRNDAJE