20 ekipet e futbollit që kurrë nuk kanë luajtur në ligën e dytë (FOTO)

Kjo nuk ka ndodhur vetëm me 20 skuadra në Evropë, ku prej skuadrave të mëdha janë Real Madrid, Barcelona, Inter dhe Ajax.

SHPËRNDAJE