20 vjeçari nga Drenasi bën magjinë: Ndezë traktorin me digitron të TV

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Adriatik Gashi nga Nekovci i Drenasit ka bërë një zbulim interesant.

Djaloshi 20-vjeçar tashmë nuk e ndez vetëm televizorin e tij me telekomandë, raporton transmetuesi publik.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ai me të tash e ndez dhe e vë në lëvizje edhe traktorin.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE