Kandidatja Vesa Broja bashkë me kandidatët tjerë mirëpriten në Urën e Gjakut

Kandidatja për deputete nga radhë e PDK-së, Vesa Broja, së bashku me kandidatët tjerë nga Mitrovica kanë takuar strukturat dhe anëtarët e partisë në Urën e Gjakut.

Broja ka thënë se kanë bashkëbiseduar dhe kanë marrë premtim për përkrahjen e PDK-së dhe platformës së saj për Rimëkëmbje.

Shkrimi i plotë i saj:

Pritje e ngrohtë dje në Urën e Gjakut nga struktura dhe anëtarë të PDK-së ku patëm një bashkëbisedim dhe u premtua si gjithëherë përkrahje për PDK-në dhe platformën e saj #Rimëkëmbje.