4 nga 5 aplikacionet më të shkarkuara në internet janë në pronësi të Facebook [FOTO]

Facebook vazhdon të ketë rritje të madhe në treg, këtë e dëshmojnë statistikat e fundit në lidhje me aplikacionet më të shkarkuara në botë.

Hulumtimi i fundit nga kompania Sensor Tower tregon se WhatsApp, Facebook, Messenger, Instagram dhe Snapchat janë aplikacionet më të shkarkuara në tre mujorin e parë të vitit 2017, transmeton Express. Shifrat ndryshonin në platformat App Store dhe Google Play, por në të dyja këto dukej se 4 nga 5 aplikacionet që kryesonin listën janë pronë e Facebook.

SHPËRNDAJE