7 truke magjie që kanë përfunduar keq

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Sado të shkathët që të jenë, jo të gjithë mund të realizojnë truke magjie me sukses e pa u kuptuar.

Në videon e mëposhtme keni disa truke, ku prestigjatorët kanë dështuar në mënyrë spektakolare, nga dështimi i kapjes së thikës pa u lënduar, tek mos gjetja e letrës së duhur.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Por në disa raste ato u kanë marrë edhe jetën e njerëzve, ku mos pozicionimi i duhur i bashkëpunëtorit ka bërë që “magjistari” t’i japë një goditjen vdekjeprurëse.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE