7 vjeçari reciton 2800 vargje të Gjergj Fishtës pa u ndalur

Quhet Nikoll Prendi. Është vetëm 7 vjeçar dhe reciton poezi duke i interpretuar si duhet.

Por kjo nuk është arsyeja se përse vogëlushi është bërë ‘hit’ në rrjetet sociale.

Djali nga fshati Balldre i Lezhës është i aftë të recitojë jo pak por plot 2800 vargje poezi tëe At Gjergj Fishtës. Madje pa u ndaluar!

SHPËRNDAJE