16.3 C
Mitrovice, XK
5 August, 2020

7 vjecari shqiptar që ngriti Belgjikën ne këmbë, vetëm shikojeni se çfarë...

7 vjecari shqiptar që ngriti Belgjikën ne këmbë, vetëm shikojeni se çfarë bën në skenë

Një 7 vjeçar Shqipëtar kamarrur pjesë në një audicion talent show në Belgjikë për të big boks , levizje dhye muzik përmes kordinimit të gojës dhe buzëve.

Rrazar Berisha është vetem 7vjeçar dhe ka bërë gjithë publikun në sallë që ta duarëtrokasin.

Por Berisha nuk është ndalur vetëm me këtë talent ai ka vallzuar dhe ky vallëzim e ka bërë publikun të ngrihëj në këmbë, transmeton Botapress.

SHPËRNDAJE