A do ta votojë PDK-ja Ligjin për Rimëkëmbje Ekonomike?- Deklarohet Enver Hoxhaj

UD. i kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, ka treguar nëse PDK-ja do t’i japë votat për kalimine Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike.

Hoxhaj ka potencuar se nëse Qeveria do t’i marrë në konsideratë disa nga sygjerimet e PDK-së, atëherë do të votojnë pro.

“Ne e kemi diskutu gjatë këtë temë. Ne mendojmë se ky Ligj në këtë formë është një qasje e gabuar. Nëse qeveria ështëe gatshme të bisedojë me PDK-në dhe t’i merr disa prej sygjerimeve tona në konsideratë ne jemi të gatshëm t’i japim votat tona. Nuk e di që Ligji është nesër në seancë, mendojmë që qeveria ka dështu me menaxhu Pandeminë dhe pasojat e saj” deklaroi Hoxhaj në T7.