A do të martohet përsëri? – Robert Berisha hedh bombën

Këngëtari i mirënjohur Robert Berisha ka vendosur edhe më tutje shumë pikëpyetje rreth jetës se tij private.

E tha vetë që u nda nga Nora, por që tani nuk ka plane për një martesë tjetër, kjo pasi siç thotë ai “Unë jam i martuar, nuk bën të martohem edhe një herëtjetër”.

Në emisionin ‘Mirage’, Robert Berisha duket se po e shton ende më shumë kurreshtjen e fansave të tij dhe të Norës.

U ndanë ata apo jo?

“S’bon me u martu dy herë. Unë jam i martum”, ka thënë Berisha.

Ai gjithashtu ka thënë se me Norën nuk janë ndarë me dokumente dhe se mund të ketë shpresë që të rikthehen përsëri bashkë.

“Nuk i dihet”, ka thënë Roberti.

SHPËRNDAJE