A do të merreshin me politikë Adem dhe Hamëz Jashari?

Komandanti legjendar, Adem Jashari dhe vëllai i tij, Hamza, po të ishin gjallë do të merreshin me politikë. Kështu të paktën kishte deklaruar në një intervistë për “Top-Channel”-in, kryetari i tanishëm i Skenderajt, Bekim Jashari.

Mirëpo, ai më shumë thotë se baba i tij, Hamza, do të kishte mundësi të kyqej në politik, pasi kishte aktivitete të shumta në shumë fusha sa ishte gjallë.
“Në qoftë se do të kishte ndodhë një gjë e tillë. Ata, posaqarisht babai im Hamza i cili ka pas shumë aktivitete, politike, humane, kulturore… besojë se do ta kishte përkrahjen e të gjithëve për ta udhëhequr vendin”, ka thënë ai.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Min. 25:20
Intervista në “E Diell, 14 Dhjetor 2014, Pjesa 5 – Top Channel Albania – Entertainment Show”

SHPËRNDAJE