A e dini që në bankomat ka vend për një kamër të fshehtë dhe ju as që e keni idenë ku është?

Pranë bankave nuk ka vetëm kamera nga lart që na vëzhgojnë, janë edhe disa në bankomate

Ndoshta nuk e dini, por njëra prej tyre ndodhet pikërisht aty ku dalin paratë.

Është kjo ajo që është zbuluar së fundmi në Angli dhe dyshohet se të tilla janë kudo nëpër botë, madje nuk është çudi nëse kemi dhe në Shqipëri.

————————————————————————————–
Kjo ishte përplasja ‘historike’ mes Hashim Thaçit dhe Albin Kurtit:

————————————————————————————–

Por, sipas policisë në Angli, kjo është e paligjshme, pasi përdoruesve mund t’u merret kodi bankar.

Një veprim i tillë ka ndodhur edhe vitin e kaluar në rrugën ‘St Paul’ të Londrës.

Shikojeni më poshtë kamerën e zbuluar:

————————————————————————————–
Shikoni si vallëzon çuditshëm Mimoza Kusari në Amerikë
————————————————————————————–

SHPËRNDAJE