A e dini se nga cili qytet i Kosovës është Tayna? (Foto)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Fenomeni rep-artistet, sa vjen e shtohet tek ne.

E Tayna është njëra prej repereve të reja shqiptare e cila po pëlqehet mjaft shumë nga publiku.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një një storie të postuar në “Instagram’, Tayna tregon se është nga Prizreni.

 

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE