A e keni ditur këtë gjë? Duhet të agjëroni deri në këtë orë ditën e Bajramit, për ta kompletuar Ramazanin?

Nesër është dita e fundit e Ramazanit. Për tridhjetë ditë rreshtë, besimtarët musliman anë e mbanë botës kanë agjëruar këtë muaj të Ramazanit.

Miliona musliman në gjithë botën janë lutur për paqe, dashuri, harmoni e shëndet për të familjet dhe miqtë e tyre.

Por kur përfundon me të vërtetë Ramazani? Me ngrënjën e iftarit të natës së Bajramit apo më vonë?

Disa dijetar islam konkludojnë se Muaji i Ramazanit me agjërim kompletohet kur besimtarët do të agjëronin deri në ditën e Bajramit pas thirrjes së ezenit të faljes së Fitër Bajramit, transmeton Gazeta NewBorn.

Një gjë e tillë është folur shumë, por deri më tani nuk ka asgjë konkrete.

SHPËRNDAJE