A e keni ditur se gruaja e Veton Surroit ishte miss Kosova!

Të gjithë e keni parë dhe përcjell në vazhdimësi në serialin e famshëm vendor “Familja moderne”, i cili më nuk vazhdoi rrjedhën e tij.

Emri i saj është Blerta Syla, e njohur për rolin e ‘Ëmës’ të dashurës së ‘Korabit’, shkruan Kosovarja.
Eshtë serialit dhe aktrimit që është fushës e saj, Blerta është bashkëshortja e Vteon Surroit, lider i atëhershëm i partisë ësë vetë themeluar “ORA”. Por, shumë pak prej jush jeni të informuar për titullin që rrëmbeu në vitin 1995 si më e bukura e Kosovës, duke u emëruar kështu Miss Kosova.

Tiparet e saja të veçantë i dhanë po këtë titull të cilin, po vazhdon ta ruajë fuqishëm edhe sot kur kanë kaluar kaq vite dhe po të njëjtin titull, kanë rrëmbyer shumë vajza të tjera pas saj.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë ⤵)

SHPËRNDAJE