A është AAK e mobilizuar edhe në veri, tregon Haradinaj

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka takuar sot kryetarët dhe përfaqësuesit e degëve të partisë së tij.

Haradinaj ka thënë se në fokus të diskutimit ishte mobilizimi i Aleancës, posaçërisht në rajonin e veriut të Kosovës për t’iu përgjigjur zgjedhjeve të lira dhe demokratike, në mënyrë masive.

SHPËRNDAJE