A është e gatshme PSD të votojë për rrëzimin e Hashim Thaçit?

E ftuara e radhës në intervistën e Gazeta Blic është deputetja e Partisë Socialdemokrate, Shqipe Pantina.

Pantina do të flas rreth bashkëngjitjes së PSD-së në delegacionin shtetëror në dialogun Kosovë-Serbi.

Gjithashtu, ajo flet edhe rreth rrëzimit të presidentit Hashim Thaçi.  Se a është e gatshme PSD të votojë për rrëzimin e presidentit Thaçi, tregon Pantina në intervistën e realizuar nga  Gazeta Blic, e cila transmetohet sonte duke filluar nga ora 21:00.

Ju ftojmë ta ndiqni në faqen zyrtare të “Gazeta Blic”, dhe në Facebook.

Në fotografi: Shipe Pantina
SHPËRNDAJE