A është kjo maturantja më elegante që keni parë?

Mbrëmja e maturës është njëra ndër ngjarjet më të veçanta për secilin nxënës.

Veshja dhe mënyra se si do të duken atë mbrëmjë është dilema më e madhe e këtyre të rinjëve, shkruan gazeta Express.

Drenusha Syla nxënëse e gjimnazit “Sami Frashëri” në Prishtinë ka shlëlqyer mbrëmë me veshjen e saj elegante.

Kjo nxënëse është dalluar nga vajzat e tjera sepse ajo nuk ka veshur fustan të gjatë ashtu siq po i shohim të gjitha, por është veshur më ndryshe duke shfaqur shumë elegancë.

SHPËRNDAJE