A është ky luani më i madh që keni parë ndonjëherë?

Dokumentarët me kafshë të egra na fascinojnë, jo vetëm për faktin se ato kafshë shpesh janë të mëdha, por edhe për shkathtësitë e tyre.

Mirëpo, shpesh kemi hasur në fotografi dhe video të ndryshme të kafshëve me madhësi të jashtëzakonshme.

I tillë është edhe ky luan, i cili është i rritur më shumë sesa që mund të mendoni.

Atë mund ta shihni në videon e mëposhtme që është postuar në Twitter.

SHPËRNDAJE