A është ky ministri më me stil në qeverinë Haradinaj

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, në një intervistë që ka dhënë për portalin “Arbresh.info” ka folur për punën e tij si ministër, duke iu përgjigjur pyetjeve më ndryshe.

Ai në pyetjen se a jeni ministri më pedant (zotëri) në Kosovë, ka dhënë një përgjigje interesante duke e quajtur si ministrin më pedant Ministrin e Punëve të Brendshme Behgjet Pacollin.

A jeni ministri më pedant(zotëri) në Kosovë?

“Jo! Mendoj që z. Behgjet Pacolli është Ministri më stylish dhe pedant në Kosovë!”, u shpreh ai.

Behgjet Pacolli, kryetari i AKR-së

 

SHPËRNDAJE