A i njeh Presidenti femrat e Endritit? (Foto)

I biri i vetëm i Presidentit Thaqi, Endriti, është bërë shumë i njohur edhe atë vetëm për jetën e tij private.

Bukuroshi është bërë shënjestër e bukurosheve. Deri më tash janë përfolur dy femra që mendojet se ishin në jetën e tij, edhe atë dy vajza të nxehta.

Vetë Endriti nuk ka thënë asnjëherë asgjë për jetën e tij, për të dashurat dhe për asgjë tjetër. Ai, rri i heshtur dhe i pa interesuar të demantoj, shkruan “Kosovarja”. As babai i tij, Presidenti Hashim Thaqi asnjëherë nuk është marrë me këtë pikë.

Ka halle Presidenti, s’ka kohë të merret me thashetheme e punë femrash të Endritit.

SHPËRNDAJE