A ju kujtohet ky vallëzim i ‘çmendur’ në Gërmi për 1 Maj? (Video)

ot në Kosovë është ditë pushimi, pasi 1 Maji është ditë feste për kosovarët.

Në këtë ditë të shumtë janë qytetarët që zgjedhin parkun e Gërmisë në Prishtinë, për të kaluar kohë.

Festimi i 1 Majit në Gërmi, është kthyer në traditë ku me mijëra njerëz mblidhen dhe argëtohen në mënyra të ndryshme.(Shtyp mbi linkun e mëposhtëm dhe shiko pamjen e plotë ⤵)

Për ta pasur edhe më të qartë se si festohet 1 Maji në Gërmi. Pamjet janë të filmuara vite më parë. Shikojeni videon:

SHPËRNDAJE