A ju kujtohet se si plaku e bëri ‘horë’ Atifeten Jahjagën midis Mitrovicës? (Pamje)

Pas eksoditit të kosovarëve drejt shteteve të Evropës në dimrin e viteve 2014-15, presidentija Atifete Jahjaga kishte vizituar disa qytete të Kosovës.

Gjatë një vizite në Mitrovicë, ajo ishte ndalur nga një plak, i cili e kishte bërë horë.

Shikoni çka i tha plaku dhe si skuqej Atifete Jahjaga nga ato që ia numëronte plaku:

SHPËRNDAJE