A ka ndodhë që ushtria e Kosovës të patrullojë në territorin e Serbisë?

Deputetë dhe anëtarë të Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes kanë shprehur shqetësimet e tyre lidhur me situatën e sigurisë, konkretisht futjen e ushtrisë serbe në Karaçevë.

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu deklaroi se për këtë cështje duhet të ketë sqarime shtesë dhe të zbardhet e vërteta.

“Kur ka ndodhë që ushtria e Kosovës ta bëjë një vizitë rutinë në territorin e Serbisë. Këtë pyetje ja kam bërë publikisht në rrjetet sociale”, është shprehur ajo.

SHPËRNDAJE