A mund ta besoni se sa kushton tani një veturë e vitit 1999-2007 në Kosovë, pas ligjit të ri?

Sot ishte ditë tregu, por që veturat për dikë janë shtrenjtuar. Shkaktar i çmimit po besohet të jetë hyrja në fuqi e ligjit për automjete.

Çmimet e veturave janë rritur, kjo po lidhet me fuqizimin e ligjit të ri i cili ndalon importin e veturave më të vjetra se dhjetë vite.

Tregtaret kanë thënë se çmimet kanë ndryshuar vetëm në veturat që u lejohet dogana.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵).

Hajdin Sopjani i cili ka dalë për të blerë veturë ka thënë se çmimet e veturave janë jashtëzakonisht të shtrenjta, për Klan Kosova.

“Çmimi i veturave janë shumë të shtrenjta”, ka thënë Sopjani.

 

SHPËRNDAJE