A mund ta merrni me mend se si e quan Blerona, Ledri Vulën? (Foto)

Prezantuesja e “1 kafe prej shpisë”, Blerona Zeqiri, punon mjaft.

E drejton një emision dhe gjithashtu bënë storie të ndryshme.

Por, Blerones i pëlqen edhe të dalë e të argëtohet. Nuk shihet gjatë ditës, por natën nuk le ti ikin ndejat, madje ato më të mirat nuk i lëshon për asgjë.

Blerona ka miqësi të afërt me shumë fytyra publike, kjo për shkak të punës në televizion.

Edhe Zeqiri e ka shumë mirë me repera, ndoshta se janë më në modë.

Blerona Ledrin e ka pikë të dobët, është mjaftë e lidhur me të. Ajo e quan reperin “king”./Kosovarja

SHPËRNDAJE