A po e fiton Kosova betejën me Covid-19?

Disa shtete po fitojnë betejën me koronavirusi dhe në disa të tjera rastet vetëm se po shtohen.

Pandemia koronavirusit la afër 300 mijë të vdekur dhe më shumë se 4 milionë të infektuar në gjithë botën.

Shumica e shteteve pas uljes së rasteve kanë filluar lehtësimin e masave, në mesin e tyre është edhe Kosova, e cila ditët e fundit kishte shënuar ulje të dukshme të rasteve me Covid-19 dhe numër të madh të të shëruarve nga ky virus.

Një faqe në internet tregon për vendet që janë duke e fituar betejën dhe për vendet që nuk janë afër fitores.

Kosova anipse në dy ditët e fundit është rritur numri i rasteve të reja merr pjesë tek shtetet që janë duke e fituar betejën me koronavirusin.

Derisa, Shqipëria hyn në pjesën ku koronavirusi është afër të largohet.

Nëkëtë link ju mund ta shikoni se në cilën shkallë të përhapjes së koronavirusit po qëndrojnë vendet.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE