A po kërcënohet Shqipëria nga Republika Islamike? Irani reagon ashpër pas dëbimit të diplomatëve të tij

Zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të jashtë më Iran ka reaguar për herë të parë për dëbimin e diplomatëve iranian nga vendi ynë:

Shqipëria ka bërë shumë gabime dhe ne ndjejmë se disa evente në vendin tonë kanë krijuar disa mos keqkuptime për Shqipërinë.

Në sugjerojmë që ata mos ti lidhin mardhëniet tona të mira me një vend të tretë.

Shqipëria duhet të kthehet në rrugën e duhur dhe ajo në të cilën është tani nuk është e duhura.

SHPËRNDAJE