Abazi: Akt patriotik të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe

ëvendëskryeministri në detyrë, Haki Abazi ka thënë se nuk duhet që të votohet qeveria e re që do të udhëheqet nga  Avdullah Hotit.

Abazi ka shkruar në Facebook se është akt patriotik që të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe.

“Është akt patriotik të mos votohet qeveria e Thaçit dhe Listës Serbe”, ka shkruar ai në Facebook.

Para pak çastesh ka filluar seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit të Kosovës ku pritet të votohet qeveria e re e Avdullah Hotit.

SHPËRNDAJE