Adelina Ismaili viziton Ministren e Kulturës, e uron për detyrën e re

Diva e muzikës shqiptare, Adelina Ismaili gjatë ditës së sotme ka vizituar ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi të cilën e ka uruar për detyrën e re. 

Ismajli ka thënë se është në krye të një institucioni ku portretizon tri fusha kryesore të vendit është një zonjë e madhe, një nënë e përkushtuar, e mençur, bujare, qytetare e Prishtinës, e mbi të gjitha profesioniste.

Sot, më shumë se kurrë, u ndjeva krenare sepse në krye të një institucioni ku portretizon tri fusha kryesore të vendit është një zonjë e madhe, një nënë e përkushtuar, e menqur, bujare, qytetare e Prishtinës, e mbi të gjitha profesioniste.

Urova për detyrën e re, Ministren e Kulturës, Rinisë dhe Sportit znj,Vlora Dumoshi.
Ministrja Dumoshi, është e matur prandaj do të ndryshon, unë besoj që çdo ide e juaja do të shumohet në realitet dhe sukses.

Të prift e mbara,