Adoleshentët e dehur vodhën autobusin dhe bënë xhiro

Harry Atley dhe Thomas Bloomfield nga Gloucestershire e Anglisë, e vodhën një autobus derisa ishin të dehur dhe bënë xhiro me të, para se të humbin kontrollin dhe të rrotullohen jashtë rruge.

Nën ndikimin e alkoolit, adoleshentët 19-vjeçar dhe tjetri një vit më i ri, thyen autobusin dhe e vozitën për afro 15 kilometra

“Jemi vetëm ne” ka thirrur njëri prej tyre, teksa ndodhej në mjetin që kushton afro 80 mijë euro.

Për fat të mirë, gjatë aksidentit ata nuk pësuan ndonjë lëndime, vetëm se autobusi pësoi dëme të konsiderueshme.

Për ngjarjen që ndodhi në nëntor të vitit të kaluar, ata janë dënuar me një vit burg, por janë lënë të mbrohen në liri.

Video KËTU
SHPËRNDAJE