Adriana Matoshi në lidhje me futbollistin 21 vjeçar afrikan, është 19 vite më i ri

Aktorja kosovare para disa jave ka pranuar se është në lidhje por nuk ka treguar se me kë.

Mirëpo nuk është dashur shumë kohë që të zbulohet se me kë.

Saktësisht, Keith Groeneveld raportohet se ka nisur një lidhje dashurie me aktoren e mirënjohur kosovare, Adriana Matoshi, derisa dyshja nuk hezitojnë t’ia shprehin dashurinë njëri-tjetrit në rrjetet sociale.

Por dyshja tashmë nuk është duke fshehur asgjë dhe tashmë kanë realizuar intervistën e tyre të parë. Adriana dhe 21 vjeçari duket se janë më të lumtur se kurrë.