Aeroporti i Prishtinës ka një njoftim të rëndësishëm për udhëtarët

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari” ka njoftuar qytetarët se nga sot (7 maj) deri më 17 maj do të realizohen këto fluturime:

9 Maj/dy fluturime

EË 5703 Prishtinë – Dusseldorf(ora 13:55)
EUROWINGS

GM 6075 Prishtinë – Basel (ora 14:50)
CHAIR

13 Maj/dy fluturime

EW5703 Prishtinë-Dusseldorf(ora 09:15)

EUROWINGS

EW5711 Prishtinë-Stuttgart (ora 09:55)
EUROWINGS

Nga aeroporti kanë apeluar te qytetarët që për fluturime në kthim të adresojnë pyetjet në Ambasadën e Kosovës në shtetin ku ndodhen, ndërsa për bileta të kontaktojnë drejtpërdrejt Kompanitë Ajrore dhe Agjencionet.

“Për më tej, ju lusim që të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e Ambasadave/Zyreve të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare”, thuhet në njoftimin e tyre.