Afrim Muçiqi dhe Lendita Selimi sjellin bashkëpunimin e suksesshëm

Projektet muzikore të festave te fund vitit po publikohen dita-ditës, e secila në suksesin e vet.

Bashkëpunimi i fundit vjen mes këngëtarit Afrim Muçiqit dhe këngëtares Lendita Selimi, të cilet kanë sjellë hitin e radhës.

Dëgjojeni këngën këtu:

SHPËRNDAJE