Afrona ngrit temperaturat me një pozë në bikine

Afrona Dika përveç bukurisë, njihet edhe si femër mjaftë provokuese.

Duke pasur një trup si të modeleve, ajo gjithmonë mahnit me imazhet e saj

Në këtë kohë vjeshte ajo ka vendosur të rikujtojë kohën kur ishte në det, duke sjellë një pozë tejet atraktive në llogarinë e saj.

E zhveshur në bikine ajo ka theksuar pasuritë trupore duke ngjasuar si peshk i vërtetë bombastike kjo Afronë dhe Blero është më fat për gruan që ka.