Agim Bahtiri ka familje shumë të madhe në Holandë (Video)

Mysafirët i radhës n’Kosovës Show ishte kryetari i Mitrovicws, Agim Bahtiri, i cili tregoi se ka sakrifikuar pwr t’i ndihmuar Mitrovicws.

Agim Bahtiri tregoi se ka 19 nipa dhe mbesa, tw cilwt jetojnw nw Holandw me djemt dhe vajzat e tij, shkruan Veriu.info.

Ndiqeni rrëfimin për jetën familjare:

SHPËRNDAJE