Agim Bahtiri me dedikim prekës për ditëlindjen e nipit

Kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, i ka uruar nipit të tij, Leonitit, ditëlindjen e 15-të.

Bahtiri me një shkrim prekës ka thënë ndihet njeriu më i bekuar më njëzetë nipa dhe mbesa pavarësisht lagësisë fizike me ta.

Ky është shkrimi i plotë më facebook i kryetarit Bahtiri:

SHPËRNDAJE