Ahmeti për Zaevin: E humbi kontrollin, e humbi…

Në pyetjen se si i komenton kreu i BDI-së Ali Ahmeti kundërshtimin e Zoran Zaevit për kryeministrin shqiptar edhe pse është partner i përbashkët në qeveri, Ahmeti thotë se Zaev ” E ka humb kontrollin”.

“Edhe unë se kam kuptuar, por ka mundësi aty që i duhen votat e shqiptarëve, për tu pozicionuar për të patur fuqi. Ai nuk e analizoi mirë, sepse deklratat e tij ju kthyen bumerang, dhe u ngutë e hupi kontrollin” u shpreh Ahmeti, duke ironizuar me Zaevin me mesazhin qesharak të plakut nga Kosova “E hupi kontrollin”.

Sipas Ahmetit, Zaevit i ka ra mbështetja tek shqiptarët. Sa i përket fitores së BDI-së, Ali Ahmeti tha se BDI-ja do të jetë fituese dhe Reçica e Vogël do të jetë më e famshmja në rajon./