Ajo kujtoi se dasma iu shkatërrua, por ajo që ndodhi më pas ishte e pabesueshme

Dita e dasmës është një nga ngjarjet më të rëndësishme, sidomos për një femër.

Fustani, këpucët, te ftuarit dhe plot detaje të tjera janë të rëndësishme dhe nuk nënvlerësohen asnjëherë.

Por as muzika që do të luhet.

Çfarë ka ndodhur me këtë nuse në momentin që ata do të kërcenin vallëzimin e parë si burrë e grua?

Shiko Videon:

SHPËRNDAJE