Aksident në dalje të Prishtinës, rrokulliset një veturë

Një aksident sapo ka ndodhur në dalje të Prishtinës, përkatësisht në magjistralen Prishtinë-Fushë Kosovë.

Siç shihet në videon e dërguar nga lexuesit e IndeksOnline, një veturë është rrokullisur afër Agjencis

Siç shihet në videon e dërguar nga lexuesit e IndeksOnline, një veturë është rrokullisur afër Agjencisë Kosovare të Intelegjencës

“Adem Jashari”.

Ndërsa policia dhe autoambulanca është aty.

IndeksOnline do të ju mbaj të informuar…