Albëria s’po dallohet se është gjyshe, vetëm shikojani fotografitë e fundit

Këngëtarja Albërie Hajdergjonaj vlersohet shumë për zërin e saj artistik dhe mbi të gjitha për tiparet e bukura fizike.

Krahas moshës së saj Albëria gjithnjë ka treguar se vitet janë numër, këtë e dëshmojnë edhe fotot që i poston në rrjetet sociale.

Andaj ajo shpesh në intervista e shumta është pyetur lidhur me sekretet e saj të bukurisë.

SHPËRNDAJE