Aliu: Ky debat ia lehtëson Haradinajt që ta shkarkojë Rikalon

Deputeti nga radhët e Vetëvendosjes, Liburn Aliu ka thënë se vitet e 90-ta kanë qenë vite të tmerrshme të lagjes Dardania, kur janë rrahur të rinjtë shqiptarë, sidomos nxënësit.

‘’Ky debat ia lehtëson Haradinajt punën për shkarkimin e Rikallos.Do të ishte më e mira më e duhura për vendin tonë.’’, ka thënë ai.

Ai tutje ka thënë se Rikalo nuk ka qenë figurë publike por tash u pa. Aliu nuk beson që institucionet nuk kanë infromacioen për të.

‘’Unë besoj që do të dalin faktet dhe kjo do t’i kushtojë Haradinajt.’’, ka përfunduar ai.

/

SHPËRNDAJE