Analisti i njohur e quan të palogjikshëm këtë dakordim të LDK-së dhe VV-së, jep një propozim konkret

Analisti i njohur, Naim Rashiti, ka thënë se ideja për ta riorganizuar sistemin qeverisës, dhe formimi i vetëm 12 ministrive nuk është e logjikshme.

Ai përmes një shkrimi në Facebook, ka thënë se megjithëse është e nevojshme që të zvogëlohet numri i ministrive, të mbeten vetëm 12 është e pa logjikshme.

Sipas tij 15 deri në 16 ministri janë të nevojshme për të bërë një punë të mirë në qeverisje.

Më poshtë keni shkrimin e plotë të Rashitit:

SHPËRNDAJE