Analisti kosovar që kishte paralajmëruar se virusi korona zhduket në Ramazan!

Analisti politik Nexhmedin Spahiu, me konfirmimin e dy rasteve të para me Covid-19 në Kosovë me datën 13 Mars, kishte paralajmëruar se do të zhduket përgjatë muajit të Ramazanit.

Ashtu siç edhe kishte paralajmëruar ai, ndodhi sot. Në ditën e parë të Fitër Bajramit nuk u shënua asjnë rast i ri me Covid-19.

“Po ua rikujtoj se Dita e parë e Ramazanit ka qenë njëkohësisht dita e parë në Kosovë kur numri i të shëruarve ka qenë më i madh se i të infektuarve dhe kjo ka vazhduar në të gjitha ditët vijuese. Po u përkujtoj se të gjitha zbulimet shkencore lidhur me Covid-19 ndodhën gjatë këtij muajit Ramazan (përfshi vaksinën në Oxford, në Turqi etj, dhe zbulimet tjera anë e kënd botës)”, ka thënë Spahiu

SHPËRNDAJE