Apel pë ndihmë: Altini 9 vjeçar ka nevojë për ndihmë, vuan nga Leukimia akute!

Në qershor të vitit 2017, Altin Stublla në moshën 9 vjeç mori një diagnozë që askush nuk priste, Faza 3 Leukimia akute.

Simptomat e tij kishin qenë vetëm disa javë siklet të lëkurës. Asgjë nuk na ka përgatitur për fjalët: “Ju keni një kancer shumë agresiv”.

Altini është i vendosur të luftojë! Pra, Altini duhej të dërgohej në një Spital Amerikan në Turqi, me ndihmën e Ministrise se Shendetesise për t’u trajtuar.

Shpenzimet për të trajtuar leukeminë janë jashtëzakonisht të larta dhe faturat mjekësore do të arrijnë deri në 500,000 euro ose më shumë.

Edhe nëse ata shesin gjithçka që kanë, ata nuk do të jenë në gjendje të arrijnë shumën që kanë nevojë për të paguar faturat mjekësore.

Altini filloi kimioterapinë, e cila do të zgjasë rreth 2 vjet, dhe trajtime të tjera mjekësore për një vit tjetër të paktën. Ata do të kenë nevojë për një fshat të miqve dhe familjes për mbështetjen monetare.

Ju lutemi të mbështetni Altinin dhe familjen e tij me një donacion. Asnjë sasi nuk është shumë e madhe – ose shumë e vogël. Ne do t’i mbajmë të gjithë të azhurnuar për progresin e Altinit, dhe ju lutemi e dini se Altini dhe zemrat e familjes së tij janë të mbushura me mirënjohje për mbështetjen tuaj.

Ketu mund te ndihmohet Altini:

Emri: Brikena

Mbiemri: Sadiku

Numri i llogaris bankare : 1504001005288867

Emri i Bankes: Raiffeisen Bank Kosovo (RBKO)

SHPËRNDAJE