Apleon sërish IKSHPK: Ju lutem rrini në shtëpi, mos i jepni këmbë virusit të vi tek ju!

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike pak minuta më parë ju ka bërë sërish thirrje qytetarë të qëndrojnë në shtëpi.

Ata kanë publikuar edhe një sërë udhëzimesh për qytetarët të cilat duhet ti zbatojnë gjatë kësaj periudhe.

Një apel të veçantë ata kanë lëshuar për të moshuarit dhe familjarët e tyre që kjo grupmoshë mos të lëviz jashtë shtëpisë raporton Gazeta Blic.

Postimi i plotë:

SHPËRNDAJE