Apostolova mbështet fushatën për mos votim të kandidatëve të korruptuar

Fushatën për mos votim të kandidatëve të korruptuar e ka mbështetur edhe shefja e Zyrës së BE-së njëherësh përfaqësuesja speciale e BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova.

Kjo fushatë e nisur nga Instituti Demokratik i Kosovës, është përkrahur edhe nga diplomat të tjerë si ai amerikan Greg Delawie si dhe shumë pjesëtarë të shoqërisë civile.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE