Arbenita Ismajli e tëra e vizatuar

Arbenita Ismajli ani pse e re, nuk ka mbetur pa ndërhyrë në pamjen e saj, duke lënë pak gjera siç ia ka falë Zoti.

A do të dukej më bukur sikur të ishte më natyrale? Sigurisht, çdo gjë natyrale është e bukur dhe unike.

Ndryshe, Arbenita Ismaili u bë e njohur falë lidhjes me reperin kontrovers, Fero, i cili aktualisht po rri më distant dhe nuk duket të jetë aq aktiv sa më parë, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, lidhja mes Arbenites dhe Feros është e pa qartë dhe nuk dihet nëse ata vazhdojnë të jenë bashkë.