Arrestohen tetë policë në Karaçevë

Nga aksioni i Policisë në Karaçevë janë arrestuar edhe disa zyrtarë policor.

Merret vesh se janë arrestuar tetë zyrtarë policor, përfshirë shqiptar e serb.

Cak i goditjes janë kazinos të cilat që një kohë të gjatë ushtrojnë veprimtarinë ilegale.

Tashmë aty kanë arritur edhe eskavatorët për rrënimin e këtyre objekteve.

Qindra policë kanë vënë situatën nën kontroll dhe aksioni po vazhdon me sukses në Karaçevë.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE