Arrestohet një person në Mitrovicë, e pabesueshme se për çfarë akuzohet

Një person është arrestuar në orët e hershme të mëngjesit të sotëm në Mitrovicë.

Sipas burimeve të Gazetës Express, Policia e Kosovës ka bastisur një shtëpi në Mitrovicë dhe më pas ka arrestuar një person.

Sipas po të njëjtave burime, personi i arrestuar dyshohet se ka qenë i përfshirë në vepra që ndërlidhen me terrorizëm.